„Downton Abbey: A New Era” – o contesă, o nuntă și o aventură, în trailerul filmului (VIDEO)

De: Ana Obretin / 16.11.2021, 17:06

La puțin peste doi ani după ce primul lungmetraj inspirat din serialul „Downton Abbey” a ajuns pe marile ecrane și a devenit un succes de box office, Focus Features a dezvăluit primele imagini ale continuării acestuia.

În primul trailer pentru „Downton Abbey: A New Era”, locuitorii de la moșie revin la viețile lor normale. Va fi o nuntă, a doua a șoferului devenit moștenitor Tom Branson, după moartea iubitei sale Sybil, dar și o aventură maritimă care duce familia pe Riviera Franceză după o mare dezvăluire a contesei interpretate de Maggie Smith.

„Cu ani în urmă, înainte de a te naște, am cunoscut un bărbat. Și acum am intrat în posesia unei vile în sudul Franței”, explică contesa. Vezi trailerul mai jos: 

Scris tot de creatorul Julian Fellowes și cu Simon Curtis pe scaunul regizorului, cel de-al doilea film din franciza de epocă a adunat din nou impresionantul ansamblu de vedete din „Downton Abbey”. Printre membrii distribuției se numără Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Allen Leech, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Tuppence Middleton, Lesley Nicol, Imelda Staunton și Penelope Wilton, potrivit The Hollywood Reporter.

Se alătură acestei liste principale pentru noul film Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West și Jonathan Zaccaï.

„Downton Abbey: A New Era” – produs din nou de Gareth Neame, Liz Trubridge și Fellowes pentru Carnival Films – va fi lansat în cinematografe pe 18 martie 2022. 

CITEȘTE ȘI: „Downton Abbey 2”, cu Nathalie Baye, are titlu și o nouă dată de lansare

Foto: Profimedia Images