Ducesa Kate de Cambridge a cântat la pian pentru prima dată în public

De: Ana Obretin / 25.12.2021, 10:08
Ducesa Kate de Cambridge a cântat la pian pentru prima dată în public

Ducesa Kate de Cambridge a surprins publicul de la un eveniment comunitar de Crăciun cântând la pian pentru prima dată în public. Kate a apărut alături de muzicianul Tom Walker într-un clip prezentat la evenimentul care a avut loc la Westminster Abbey din Londra.

Cei doi au participat la filmări secrete la un studio de înregistrări înaintea concertului, care a fost difuzat pe ITV. Evenimentul „Together At Christmas” a fost organizat pentru oamenii care și-au susținut comunitățile în timpul pandemiei. Ducesa de Cambridge l-a acompaniat pe Walker la piesa „For Those Who Can’t Be Here”, iar clipul a fost publicat pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reședința oficială a prințului William și a ducesei Kate.

Cântărețul și compozitorul britanic Tom Walker a spus că a fost abordat de ducesă după ce s-au întâlnit la un eveniment caritabil, potrivit BBC.

CITEȘTE ȘI: 10 vedete care vorbesc adorabil franceza, deși nu este limba lor maternă (Video)

El a adăugat: „Cred că amândoi eram foarte nervoși că nu va merge tocmai conform planului și că unul dintre noi l-ar dezamăgi pe celălalt sau orice altceva, dar ea a fost absolut fabuloasă”. 

Într-o introducere înregistrată a evenimentului, Kate i-a lăudat pe oamenii „inspirați” care și-au servit comunitățile în „perioada sumbră” a pandemiei.

Printre alți membri ai familiei regale care au participat la eveniment s-au numărat prințul William, Zara și Mike Tindall, Sophie Wessex și prințesa Beatrice și soțul ei Edoardo Mapelli Mozzi.

Între timp, este de așteptat ca regina Elizabeth a II-a să transmită un mesaj foarte personal de Crăciun în acest an, primul de la moartea soțului ei, prințul Philip. Mesajul a fost înregistrată săptămâna trecută, înainte de decizia reginei de a rămâne la Castelul Windsor de Crăciun din cauza îngrijorărilor legate de pandemie. Tradiționalul mesaj de Crăciun va fi difuzat sâmbătă, la ora 15:00 GMT.

CITEȘTE ȘI: Dietă de vedetă: Descoperă cum își menține Kate Middleton silueta fină

Foto: Profimedia Images