Dietă de vedetă: Descoperă cum își menține Kate Middleton silueta fină

De: Ana Obretin / 04.07.2021, 11:40
Dietă de vedetă: Descoperă cum își menține Kate Middleton silueta fină

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a reușit să-și păstreze o siluetă perfectă chiar și după trei sarcini. În plus, pare neobosită în timp ce se achită cu brio de angajamentele sale oficiale în calitate de membru al familiei regale britanice. Unul din secretele sale este dieta pe care a adoptat-o de mulți ani. În familia prințului William, mesele sunt echilibrate și gustoase. Kate Middleton gătește și nu singură, ci alături de copiii ei, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Iată care sunt obiceiurile alimentare ale celei mai populare ducese din Marea Britanie.

Rețeta de suc verde preferată de Kate Middleton

La fel ca multe alte persoane, ducesa își asigură porția de vitamine și minerale cu ajutorul smoothie-urilor. Rețeta preferată este prietenoasă cu silueta. Potrivit Daily Mail, ea consumă dimineața un amestec de kale, spirulină, ceai matcha, frunze de spanac, salată romană, frunze de coriandru și afine, alături de un castron simplu cu fulgi de ovăz. 

Prânzul ideal

Kate Middleton nu este vegetariană, dar optează deseori pentru un prânz fără carne. Mai mult, ea preferă combinația de legume și pește. Potrivit revistei Hello, aceasta iubește mâncarea indiană, de exemplu, frigarui de legume și un curry de linte. Pe de altă parte, atât ea, cât și prințul William iubesc să consume sushi. O opțiune perfectă atunci când este cald, alternată cu salate cu pepene roșu, tabule, ceviche și gazpacho. Mâncărurile ei preferate, așa cum a explicat ducesa într-un articol pentru Daily Mail din 2014, sunt completate de fructe de mare.

Gustările preferate de Kate Middleton

Atunci când îi este foame, Kate alege gustări sănătoase, ca fructe și legume, dar uneori cedează în fața unui bol cu floricele de porumb.

Cină de familie

Mamă a trei copii, Kate preferă la cină preparate care pot fi consumate de întreaga familie: fripturi, paste și curry. Un pui fript de casă, pentru a-i face pe plac soțului ei, și paste cu brânză pe care toată familia le îndrăgește completează alegerile ducesei în materie de preparate pentru cină.

CITEȘTE ȘI: La 10 ani de la nuntă, rochia lui Kate Middleton continuă să influențeze miresele

Gina Pistol dezvãluie secretul dietei sale
Actriţa Marinela Chelaru, declaraţii şocante: „Voi muri. Mă duc la Dumnezeu”
Dieta cu care Adelina Pestriţu a slăbit aproape 14 kilograme în două luni: „Nu pot spune că este varianta corectă”
Dieta Anastasiei Lazariuc! Cum arată atât de bine la 65 de ani – FOTO
Foto: Profimedia Images