După ce a părăsit „Fast X”, Justin Lin va regiza „One Punch Man” pentru Sony

De: Nicoleta Lepădatu / 14.06.2022, 16:56
După ce a părăsit „Fast X”, Justin Lin va regiza „One Punch Man” pentru Sony

Justin Lin, regizorul din spatele a jumătate dintre filmele „Fast and Furious”, revine cu o altă franciză. Cineastul este în discuții pentru a regiza o adaptare a popularelor benzi desenate japoneze „One Punch Man”, pentru Sony.

Angajarea lui Lin vine la câteva săptămâni după ieșirea regizorului de la cârma producției Universal „Fast X”, care a avut parte de o situație neobișnuită în care regizorul a părăsit voluntar o filmare deja intrată în producție. Justin Lin este cel mai bine cunoscut pentru că a condus cinci filme „Fast”, începând cu a treia parte, „Fast and Furious: Tokyo Drift” (2006) și incluzând „F9” din vara trecută.

„One Punch Man” și-a început viața în 2009 sub formă de benzi desenate și se concentrează pe un super-erou pe nume Saitama. Acesta are puterea de a învinge orice inamic cu un singur pumn, dar în curând se plictisește și caută o provocare mai mare. Benzile desenate ale artistului cunoscut sub numele de ONE s-au mutat la editorul Jump Next în 2012. Pe măsură ce au devenit cunoscute, au fost adaptate ca anime și joc video.

Scott Rosenberg și Jeff Pinkner, duo-ul cunoscut pentru „Jumanji: The Next Level” și „Venom”, au scris cel mai recent scenariu. Ari Arad de la Arad Productions va produce adaptarea cinematografică.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Fast X”: Louis Leterrier este cel care va regiza filmul în locul lui Justin Lin

Tags: