Justin Lin a anunțat că nu va mai regiza „Fast and Furious 10”

De: Nicoleta Lepădatu / 27.04.2022, 07:54
Justin Lin a anunțat că nu va mai regiza „Fast and Furious 10”

Regizorul „Fast & Furious” Justin Lin a anunțat că nu va mai regiza următoarea parte a francizei, „Fast X”, ale cărei filmări au început săptămâna trecută. Lin, care a scris scenariul filmului împreună cu Dan Mazeau, va rămâne implicat în proiect în calitate de producător.

Lin a împărtășit știrea printr-o declarație postată pe rețelele de socializare, în care a scris: „Cu sprijinul Universal, am luat decizia dificilă să mă retrag din poziția de regizor al „Fast X”, rămânând totuși în proiect ca producător”.

„De-a lungul a 10 ani și cinci filme, am reușit să lucrăm cu cei mai buni actori, să punem în scenă cele mai bune cascadorii și cele mai bune urmăriri de mașini”, a continuat declarația regizorului. „Din punct de vedere personal, în calitate de copil al unor imigranți asiatici, sunt mândru că ajut la construirea celei mai diverse francize din istoria filmului. Voi fi mereu recunoscător distribuției, echipei uimitoare și studioului pentru sprijinul acordat și pentru că m-au primit în familia FAST.”

Producția pentru „Fast X” a început pe 20 aprilie, cu starurile din franciză Vin Diesel, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Sung Kang și Charlize Theron revin. Printre noii membri ai distribuției se află Michael Rooker, Jason Momoa, Daniela Melchior și Brie Larson. La sfârșitul primei săptămâni de filmare, Diesel a postat un videoclip pe Instagram cu Lin, spunând că filmul se simte ca „începutul unui sfârșit epic”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Vin Diesel dezvăluie titlul „Fast & Furious 10” și anunță începutul producției