Daniela Melchior se alătură distribuției „Fast & Furious 10”

De: Nicoleta Lepădatu / 22.03.2022, 14:26
Daniela Melchior se alătură distribuției „Fast & Furious 10”

Revelația „Suicide Squad” Daniela Melchior este cea mai recentă actriță care s-a alăturat distribuției producției Universal „Fast and Furious 10”, conform publicației Deadline.

Jason Momoa a devenit recent primul mare plus al distribuției, alăturându-se vedetelor din filmele anterioare Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez și Sung Kang, despre care toți se așteaptă să revină, împreună cu Justin Lin la cârma filmului, ca regizor. Diesel și Lin vor fi și producători.

Detaliile intrigii filmului care urmează să aibă premiera pe 19 mai 2023 nu sunt cunoscute. Cea mai recentă producție din franciza extrem de profitabilă, „F9”, a fost lansată în cinematografe vara trecută, încasând peste 720 de milioane de dolari la box office-ul global și devenind astfel unul dintre cele mai mari filme ale anului.

Daniela Melchior a jucat rolul lui Ratcatcher 2 în „The Suicide Squad” a lui James Gunn, alături de Idris Elba și Margot Robbie. Urmează pentru ea thrillerul „Marlowe” cu Liam Neeson și „Assassins Club” alături de Henry Goulding.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jason Momoa se alătură distribuției „Fast and Furious 10”

“Fast and Furious 9” – un film care privește prea mult în trecut și nu distrează audiența

Mașina pe care a condus-o Paul Walker în primele două filme „Fast & Furious”, vândută la licitație cu 550.000 de dolari