Vin Diesel dezvăluie titlul „Fast & Furious 10” și anunță începutul producției

De: Nicoleta Lepădatu / 21.04.2022, 08:00
Vin Diesel dezvăluie titlul „Fast & Furious 10” și anunță începutul producției

Vin Diesel a dezvăluit titlul pentru prima jumătate a capitolului final al francizei „Fast and Furious”.

Într-o postare pe Instagram de miercuri, actorul și producătorul a dezvăluit că titlul filmului va fi „Fast X”. Diesel a subtitrat fotografia cu logo-ul filmului drept „Ziua întâi…”, ceea ce confirmă că producția a început pentru cea de-a zecea parte a francizei.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Titlul este doar cel mai recent anunț despre viitorul film, care este regizat și produs de către Justin Lin. În prezent, este programat pentru lansarea în cinematografe pe 19 mai 2023.

La începutul acestei luni, vedeta din spatele liderului francizei, personajul Dominic Toretto, a dezvăluit într-o postare pe Instagram din 9 aprilie că starul „Captain Marvel”, Brie Larson, s-ar alătura celei mai recente versiuni „Fast”.

Deși nu s-au dezvăluit multe despre intriga producției Universal, au fost deja făcute și alte anunțuri majore legate de casting, inclusiv debutul în franciză al lui Jason Momoa, care ar putea avea rolul unuia dintre răufăcătorii filmului.

Prima dintr-un final în două părți, „Fast X” este de așteptat să filmeze în paralel cu ultima parte a seriei originale, deși universul Fast va continua printr-o serie de spin-off deja planificate.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Vin Diesel a anunțat că Brie Larson se alătură distribuției „Fast and Furious 10”