„F9”: Suma exorbitantă plătită de Universal pentru un Dodge Charger condus de Vin Diesel

De: Ana Obretin / 10.06.2021, 14:21

Un reprezentant al studiourilor Universal Pictures a confirmat recent că automobilul Dodge Charger personalizat condus de Vin Diesel în „F9”, cea mai recentă parte a francizei „Fast and Furious”, a costat peste 1 milion de dolari.

Sursa a declarat pentru Insider că automobilul Dodge Charger „combină tehnologia veche și cea nouă” și că au fost produse „mai multe versiuni hibride” ale mașinii pentru blockbusterul „F9”, care va fi lansat pe 25 iunie în America de Nord. 

Dennis McCarthy, cel care se ocupă de coordonarea scenelor cu mașini, a vorbit despre dificultățile de a oferi publicului noi experiențe privind acest brand, în condițiile în care au fost produse deja nouă filme în franciză.

„Este din ce în ce mai complicat să vii cu o versiune nouă de Dom Charger, deoarece nu există multe lucruri pe care nu le-am făcut deja”, a spus acesta. Acesta a mai explicat că mașina trebuia să iasă în evidență în fața audienței și că s-au încercat mai multe abordări până s-a ajuns la rezultatul final.

Se întorc vedetele francizei, iar scene din „F9” au fost filmate în spațiu

Mai multe vedete din distribuția principală a seriei, inclusiv Jordana Brewster, Ludacris și Tyrese Gibson, se întorc în „F9”. Charlize Theron și Helen Mirren își vor relua rolurile Cipher, respectiv, Queenie. John Cena a fost adăugat în distribuția filmului în aprilie 2019, alături de Cardi B și Michael Rooker printre alții. 

Filmul va urmări echipa lui Toretto în timp ce se confruntă cu fratele acestuia de mult pierdut, Jakob, ce lucrează cu Cipher și își urăște fratele. Producția a început în iunie 2019 și s-a filmat în mai multe locuri, din Edinburgh și Los Angeles în Thailanda și Georgia. Michelle Rodriguez, care și-a reluat rolul Letty Ortiz, a confirmat că unele scene au loc în spațiu. 

Premiera filmului a fost de mai multe ori amânată din cauza pandemiei. „F9” a avut premiera oficială în Coreea de Sud, pe 19 mai. Filmul a avut în general recenzii pozitive.

Seria „Fast and Furious” se va încheia după lansarea a alte două filme, ambele regizate de Justin Lin.

CITEȘTE ȘI: Vin Diesel, dezvăluiri despre următoarele filme ”Fast & Furious” 

Asia Argento îl acuză de agresiuni sexuale și pe regizorul „The Fast and The Furious” Rob Cohen 

„No Time to Die”, noul film din franciza „James Bond”, amânat pentru octombrie 

Foto: Profimedia Images