Filmul “F9” este deja la a treia amânare, iar “Minions” va întârzia până în 2022

De: Loredana Toma / 07.03.2021, 09:22
Filmul “F9” este deja la a treia amânare, iar “Minions” va întârzia până în 2022

Partea a noua a francizei „Fast and Furious”, „F9”, care urma să fie lansată la sfârșitul lunii mai, a fost amânată din nou, pentru a treia oară. Vestea bună este că premiera producției a fost amânată cu doar trei săptămâni, până pe 25 iunie.

Pe lângă vestea despre „F9”, compania Universal a transmis că fanii simpaticilor “Minioni” vor fi nevoiți să mai aștepte un an până să-i vadă din nou pe marile ecrane. “Minions: The Rise of Gru” trebuia să aibă premiera pe 2 iulie 2021, însă, potrivit noilor informații, lansarea va fi pe 1 iulie 2022.

Vânzările de bilete pentru „F9” ar trebui să fie uriașe pentru ca filmul să aibă profit

Această nouă întârziere a premierei filmului “F9” înseamnă mai mult de 12 luni față de data inițială de lansare și deciziile în acest sens au fost luate în contextul pandemiei. În plus, ideal ar fi ca filmul să aibă vânzări uriașe de bilete, întrucât costul de producție se ridică la aproximativ 200 de milioane de dolari.

În schimb, pentru unii, aceste întârzieri sunt puțin surprinzătoare. Oficialii de la Casa Albă au anunțat că SUA sunt pe drumul cel bun în ceea ce privește campania de vaccinare, având suficiente doze de ser pentru fiecare american adult până la sfârșitul lunii mai. Cinematografele din New York, care reprezintă cea mai mare parte din piața de film americană, s-au redeschis în weekend la capacitate redusă.

“Peter Rabbit 2” va fi lansat mai devreme cu o lună

Pe de altă parte, încurajați de feedback-ul producțiilor animate “Tom and Jerry” și “The Croods: A New Age”, cei de la Sony Pictures au modificat data de lansare a filmului “Peter Rabbit 2”, acesta urmând să fie lansat mai repede față de data stabilită. Producția va fi disponibilă în cinematografele americane pe 14 mai, cu o lună mai devreme față de data inițială, care era la mijlocul lunii iunie. Însă costurile de producție ale filmului “Peter Rabbit” sunt semnificativ mai redusă în comparație cu superproducția “F9”, ceea ce înseamnă un risc financiar mult mai mic.

CITEȘTE ȘI: Vin Diesel, dezvăluiri despre următoarele filme ”Fast & Furious” 

Asia Argento îl acuză de agresiuni sexuale și pe regizorul „The Fast and The Furious” Rob Cohen 

„No Time to Die”, noul film din franciza „James Bond”, amânat pentru octombrie 

Foto: Profimedia Images