Ediția de luni a emisiunii „Românii au talent”, lider de audiență, cu peste 2,2 milioane de telespectatori

De: Ana Obretin / 16.03.2021, 11:25
Ediția de luni a emisiunii

Ediția de luni a emisiunii „Românii au talent” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20.25 – 23.03. Pe segmentul comercial național, Pro TV a înregistrat 12 puncte de rating și 27,9% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 9,9 puncte de rating și 23% share. În același timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 10,1 puncte de rating și 26,7% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 9,6 puncte de rating și 25,2% share.

Peste 2,2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audiență, de la 21.10, peste 2,8 milioane de români urmăreau Pro TV, potrivit unui comunicat remis Apropo.

La finalul serii de luni, concurenții calificați în următoarea etapă a emisiunii „Românii au talent” sunt: Paul și Andreas Stângă, Mario Vîlceanu, Batmen, Ion Radu Preda, Tudor Limbean, Corala Nihil Sine Deo a parohiei Dăeni, Marina Grigoreva, Ionuț Orodel, Cezara Apetroaie, Daria Cristea și Vlad Ciobanu.

CITEȘTE ȘI: „iLike IT” și „Ce se întâmplă, doctore?” revin cu edițiile de weekend la Pro TV 

Pro TV lansează emisiunea concurs „Superstar România”, după formatul „Idol”, în toamnă 

Foto: Pro TV