Ediția „România, te iubesc!” despre „Experimentul Piatra Neamț” a fost lider de audiență

De: Alex Manole / 05.04.2021, 15:28
Ediția „România, te iubesc!” despre „Experimentul Piatra Neamț” a fost lider de audiență

Ancheta reporterului Pro TV Paul Angelescu despre incendiul izbucnit în secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, unde s-a întâmplat una dintre cele mai mari tragedii din sistemul de sănătate românesc, difuzată la „România, te iubesc!”, a fost în topul preferințelor telespectatorilor.

Ediția de duminică seară a emisiunii „România, te iubesc!” a înregistrat 7,5 puncte de rating și 22,3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3,6 puncte de rating și 10,8% share, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 18.00 – 18.58, Pro TV a condus topul televiziunilor cu 6,1 puncte de audiență și 22,1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul doi a înregistrat 2,9 puncte de rating și 10,6% share. Peste 1,1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea.

Cristian Leonte și Paul Angelescu vor discuta subiectul, pe larg, în podcastul „România, știi bine”, marți, de la ora 11.00, pe pagina ȘtirileProTV. Iar duminică, de la 18.00, Paula Herlo își așteaptă telespectatorii cu o nouă anchetă marca „România, te iubesc!.

CITEȘTE ȘI: Echipa „Visuri la cheie” a dat startul înscrierilor pentru sezonul 8 al emisiunii difuzate de Pro TV

Ladislav Bartonicek, acționar la compania care deține Pro TV, preia conducerea în locul lui Petr Kellner, mort într-un accident

Miliardarul ceh Petr Kellner, proprietarul Pro TV, a murit într-un accident de elicopter, în Alaska

Foto: Pro TV