“Ellen DeGeneres Show” va fi înlocuit de emisiunea cântăreței Kelly Clarkson

De: Loredana Toma / 27.05.2021, 12:01
“Ellen DeGeneres Show” va fi înlocuit de emisiunea cântăreței Kelly Clarkson

Emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres va fi înlocuită cu „The Kelly Clarkson Show”, începând cu toamna anului 2022, au anunțat reprezentanții televiziunii americane NBC.

Show-ul cântăreței Kelly Clarkson, aflat la al doilea sezon, a debutat în toamna anului 2019 și, mai ales pe perioada carantinei, a înregistrat un succes foarte mare. Emisiunea a fost deja reînnoită, pentru a rula până în 2023.  

Potrivit platformei TMZ, oricine ar fi înlocuit-o pe Ellen DeGeneres va avea de satisfăcut așteptări mari. DeGeneres a lansat show-ul în 2003 și, pe parcursul a 19 sezoane și al peste 3.000 de episoade, a intervievat numeroase vedete și a oferit entertainment la standarde înalte.

„Ellen DeGeneres Show” este una dintre emisiunile de divertisment cu cel mai mare succes din industria de televiziune din Statele Unite.

Însă, în pofida faptului că este un show foarte bun, DeGeneres s-a confruntat, anul trecut, cu acuzații de hărțuire la locul de muncă și de creare a unui climat toxic. Vedeta a fost, de altfel, subiectul unei anchete interne derulate de WarnerMedia.

Vedeta TV a anunțat, săptămâna trecută, că va pune capăt show-ului care îi poartă numele în 2022, pentru că nu mai reprezintă o provocare pentru ea.

„Aveam de gând să mă opresc după sezonul 16”, a spus DeGeneres într-un interviu pentru The Hollywood Reporter. În cele din urmă a semnat pentru trei ani. „Am știut că va fi ultimul, Acesta a fost planul tot timpul”, a spus aceasta.

CITEȘTE ȘI: Ellen DeGeneres îşi lansează propria linie vestimentară

Ellen DeGeneres a “crăpat” Twitter-ul! Poza de la Oscar a devenit virală

Cuplul Ellen DeGeneres si Portia de Rossi se muta in vila lui Brad Pitt (Poze)

Foto: Profimedia Images