Eminem spune că rapul despre sănătatea mintală și dependența a fost „terapeutic”

De: Nicoleta Lepădatu / 20.06.2022, 17:23
Eminem spune că rapul despre sănătatea mintală și dependența a fost „terapeutic”

Eminem a discutat despre rap, despre sănătatea mintală și despre dependență în muzica sa, numind procesul unul „terapeutic”.

Rapperul a fost deschis cu privire la problemele sale legate de abuzul de substanțe și problemele de sănătate mintală de-a lungul carierei sale.

El a vorbit la emisiunea radio „Sway In The Morning” de la Shade 45, unde a fost întrebat cum i-a schimbat viața faptul că a vorbit despre aceste probleme atât de deschis.

El a răspuns: „Ei bine, cred că acesta este unul dintre lucrurile grozave legate de muzica rap și anume că, știi, ai putea pune atât de mult din viața ta în ea. Încercam doar să-mi dau seama cum să extind asta și m-am cam pierdut. Dar m-a și ajutat foarte mult”

Marshall Mathers, gazda emisiunii, a adăugat: „Este terapeutic și, știi, așa a fost întotdeauna pentru mine. Dar cu acest album, cu acest nou album Boogie, titlul, totul este al naibii, totul este grozav. Și este și incredibil. Și a împletit atât de mult din viața lui în acest album. Știi ce spun?”

Săptămâna aceasta, Eminem și CeeLo Green au făcut echipă pentru „The King And I”, o melodie de pe coloana sonoră a noului film Elvis al lui Baz Luhrmann.

Piesa este co-produsă de Dr. Dre și îl surprinde pe Eminem comparându-se cu Elvis Presley pe parcursul piesei „Jailhouse Rock”, spunând: „Sunt pe cale să vă explic toate paralelele dintre Elvis și mine”.

Foto: Profiemedia Images

CITEȘTE ȘI: Eminem, Duran Duran şi Dolly Parton, printre muzicienii care vor fi introduşi în acest an în Rock & Roll Hall of Fame

Tags: