Super Bowl 2022: Dr. Dre, Kendrick Lamar, Eminem, Mary J. Blige și Snoop Dogg cântă în pauză

De: Ana Obretin / 01.10.2021, 09:05
Super Bowl 2022: Dr. Dre, Kendrick Lamar, Eminem, Mary J. Blige și Snoop Dogg cântă în pauză

Artiștii rap Dr. Dre, Kendrick Lamar, Eminem, Mary J. Blige și Snoop Dogg vor cânta în pauza finalei Ligii de fotbal american (NFL), cunoscută ca Super Bowl, anul viitor.

„43 de Grammy, 19 albume nr. 1 în Billboard și 5 artiști legendari pe cea mai mare scenă din Los Angeles”, este modul în care Pepsi, NFL și Roc Nation au dezvăluit lista de staruri pentru Super Bowl.

Superstarurile muzicale, aflate pentru prima dată împreună pe scenă, vor susține un recital de 12 minute pe stadionul SoFi din Los Angeles, care va fi transmis în direct pe NBC, Telemundo și în direct pe platforma de streaming Peacock, lansată recent, scrie The Hollywood Reporter.

Gala Super Bowl are loc pentru prima dată în aproape 30 de ani la Los Angeles, iar organizatorii s-au gândit să aducă pe scenă trei mari artiști care provin din zona mai mare a Los Angelesului, Dr. Dre și Lamar (Compton) și Snoop Dogg (Long Beach).

Anul acesta, The Weeknd a oferit o electrizantă trecere în revistă a carierei sale muzicale prin recitalul susținut în pauza Super Bowl, finala Ligii de Fotbal American, care a avut loc pe Stadionul “Raymond James” din Tampa, Florida, cu distanțare socială. Pe numele real Abel Tesfaye, The Weeknd a devenit astfel primul canadian care a susținut un recital la acest eveniment. Muzicianul s-a alăturat unei liste lungi de staruri care au cântat solo la Super Bowl, de la Diana Ross la Michael Jackson, Prince, Beyoncé și Lady Gaga.