Episodul pilot al continuării „Quantum Leap” a primit undă verde de la NBC. Scott Bakula ar putea fi implicat în proiect

De: Nicoleta Lepădatu / 14.01.2022, 07:20
Episodul pilot al continuării „Quantum Leap” a primit undă verde de la NBC. Scott Bakula ar putea fi implicat în proiect

Posibila revenire a lui „Quantum Leap” face un mare pas înainte la NBC. Rețeaua a dat undă verde pentru episodul pilot al continuării dramei SF din 1989, care a rulat timp de cinci sezoane în rețea.

Sinopsisul spune: „Au trecut 30 de ani de când dr. Sam Beckett (Scott Bakula) a pășit în acceleratorul Quantum Leap și a dispărut. Acum o nouă echipă a fost adunată pentru a reporni proiectul în speranța de a înțelege misterele din spatele mașinii și a omului care a creat-o.”

Această descriere sună ca și cum starul original al seriei, Scott Bakula, va fi din nou personaj în serial. Nimic nu este oficial, dar, conform unor surse, actorul poate fi implicat în proiect.

În septembrie, Bakula a spus despre existența unor „discuții semnificative” despre o continuare a serialului „Quantum Leap”. „Există conversații foarte semnificative despre asta în acest moment”, a spus Bakula, care a jucat rolul unui fizician care călătorește involuntar în timp și remediază greșelile din trecut, sărind în corpurile altora. „Nu știu ce  va fi. Au fost niște probleme cu drepturile pentru titlu. Nu știu dacă s-au rezolvat încă. Acest aspect a fost întotdeauna cea mai mare complicație.”

Don Bellisario va fi producător executiv, alături de Deborah Pratt și Martin Gero.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Dean Stockwell, star al unor filme ca „Air Force One” și „Dune”, a murit

7 seriale pentru un maraton TV în minivacanța de Crăciun (VIDEO)

Primul trailer „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, sequelul „Harry Potter”, a fost lansat (Video)