„Familia Simpson” va începe sezonul 33 cu primul episod complet muzical, cu Kristen Bell

De: Nicoleta Lepădatu / 25.07.2021, 08:10
„Familia Simpson” va începe sezonul 33 cu primul episod complet muzical, cu Kristen Bell

Sezonul 33 din „Familia Simpson” va începe într-un mod foarte muzical, cu contribuția starului „Frozen”, Kristen Bell, au dezvăluit sâmbătă producătorii longevivului serial.

Producătorul executiv Matt Selman a dezvăluit detalii legate ceea ce fanii se pot aștepta să vadă în premiera sezonului 33, care se va difuza pe 26 septembrie. Episodul muzical, intitulat „Steaua din culise”, va prezenta toate melodiile originale cântate de Marge, a cărei voce va fi în acest caz Kristen Bell.

„Premiera din acest an este cel mai muzical episod pe care l-am făcut vreodată – muzică de la un capăt la altul”, a spus Selman. „Este ca un musical de pe Broadway al unui episod, cu toate melodiile originale, iar Kristen Bell este vocea muzicală a lui Marge. Tuturor ne place vocea lui Marge, dar aceasta este o variantă diferită a personajului, una pe care o adorăm.”

Producătorul a împărtășit, de asemenea, o schiță a unei scene dintr-un episod în care Homer cântă în baie, în lenjeria intimă, unei Marge care pare extrem de supărată.

Echipa serialului „Familia Simpson” a dezvăluit alte câteva informații despre sezonul viitor, inclusiv că vor exista cinci segmente în evenimentul anual „Treehouse of Horror” al serialului.

„Vom avea cinci segmente în show-ul de Halloween de anul acesta, pentru prima dată”, a spus producătorul executiv Al Jean. „Avem o poveste de dragoste care s-ar putea să rămână în viața lui Moe și explorăm cea mai mare tragedie cu care Homer s-a confruntat vreodată, cu starul invitat Rachel Bloom”.

Selman a spus că acest sezon va avea, de asemenea, o „scrisoare de dragoste epică în două părți la adresa serialului Fargo  și a altor seriale polițiste celebre de pe rețelele de streaming”, cu Timothy Olyphant, Christopher Melonia și Brian Cox.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Familia Simpson se mareste, dupa 20 de ani de viata animata