Cum a prezis „Familia Simpson”, în urmă cu 7 ani, că Richard Branson va merge în spațiu

De: Ana Obretin / 16.07.2021, 14:37

„Familia Simpson” lovește din nou. Serialul de desene animate este cunoscut pentru numeroase predicții exacte și pare că una s-a adeverit chiar de curând.

Astfel, călătoria în spațiu a șefului Virgin Galactic, Richard Branson, care a avut loc pe 11 iulie, a fost prezisă în serialul animat într-un episod difuzat în 2014. Branson a participat la primul zbor cu pasageri pentru compania sa de turism spațial Virgin Galactic.

După acest voiaj în spațiu, o imagine dintr-un episod din 2014 din „The Simpsons” a devenit virală. Episodul, numit „Războiul artei”, a inclus o scenă în care Branson admiră o piesă de artă în timp ce se află pe nava sa spațială. Imaginea a fost inițial distribuită de fanul Aditya Kondawar pe platforma de socializare Twitter. „Cum poate Familia Simpson să prezică toate blestematele de lucruri?”, a scris acesta.

Ulterior, compania Virgin Atlantic a distribuit imaginea pe contul ei de Twitter, cu mesajul „Familia Simpson a prezis-o”.

Branson, un susținător vocal al turismului spațial, a fondat Virgin Galactic în 2004. Prima sa călătorie în spațiu ar fi fost în mod inevitabil subiect pentru scenariștii serialului, care, de altfel, l-au inclus pe Branson în mai multe episoade.

Printre subiectele recente prezise de serialul „Familia Simpson” se numără atacul asupra Capitoliului dat de susținătorii lui Donald Trump, în ianuarie, precum și alegerea ca vicepreședinte al SUA a Kamalei Harris.

CITEȘTE ȘI: Disney marchează Ziua Star Wars cu un scurtmetraj crossover cu „Familia Simpson” 

Sam Simon, co-creatorul The Simpsons, despre cancer: ”Cea mai uluitoare experiență din viața mea”

Foto: Profimedia Images