Faye Dunaway va juca alături de Kevin Spacey în controversatul film „The Man Who Drew God‟

De: Nicoleta Lepădatu / 08.07.2021, 11:25
Faye Dunaway va juca alături de Kevin Spacey în controversatul film „The Man Who Drew God‟

Faye Dunaway va apărea alături de Kevin Spacey în noul său controversat proiect, „The Man Who Drew God”.

Regizat de actorul italian Franco Nero, care joacă și el, rolul va fi primul al lui Kevin Spacey din 2017, când zeci de acuzații de hărțuire sexuală și agresiune l-au vizat pe actorul din „House of Cards”, care a fost efectiv ostracizat de la Hollywood.

Soția lui Nero, actrița  Vanessa Redgrave, se credea inițial că va apărea în film și a avut parte de o mulțime de reacții negative pe rețelel de socializare, din cauza posibilității de a juca în rolul principal alături de Spacey, care nu a recunoscut niciodată public multiplele acuzații aduse împotriva sa. La scurt timp după ce a fost asociată cu acest proiect, reprezentanții actriței au dat o declarație prin care au clarificat faptul că acestea au fost doar zvonuri și Vanesa Redgrave nu va juca în film.

Producătorul „The Man Who Drew God”, Louis Nero, a confirmat pentru Variety că Dunaway va juca rolul pe care se zvonea că Redgrave îl va avea. „Faye Dunaway joacă rolul unei profesoare de braille care este și prietenă veche a protagonistului orb interpretat de Franco Nero și pe care l-a învățat să citească”, a spus el. „Este rolul pe care Vanessa Redgrave trebuia să îl aibă. Vanessa nu mai vrea să călătorească, acesta este principalul motiv pentru care ea nu va juca în film.”

Un afiș pentru noua producție, care se numește „L’uomo che disegnò Dio” în italiană, a fost prezentat săptămâna aceasta în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, cu Kevin Spacey pe prima poziția de pe afiș și a doua la creditele filmului, după Nero.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Vanessa Redgrave se distanțează de proiectul cu care Kevin Spacey revine în cinema