Vanessa Redgrave se distanțează de proiectul cu care Kevin Spacey revine în cinema

De: Ana Obretin / 27.05.2021, 13:07
Vanessa Redgrave se distanțează de proiectul cu care Kevin Spacey revine în cinema

Vanessa Redgrave nu va juca în filmul cu care actorul Kevin Spacey va reveni în cinema, „L’uomo Che Disegno Dio/ The Man Who Drew God”, ce va fi regizat de soțul ei, Franco Nero.

Potrivit unor informații apărute în presa de specialitate în urmă cu câteva zile, actrița în vârstă de 84 de ani urma să joace în acest proiect cu care Spacey, de 61 de ani, și-ar relua cariera de actor, la patru ani după scandalul sexual în care a fost implicat. Din 2017, Spacey s-a confruntat cu numeroase acuzații de agresiune sexuală aduse de mai mulți bărbați.

Totuși, într-un comunicat dat publicității miercuri, reprezentanții actriței au transmis: „Numele Vanessei Redgrave a fost menționat în articolele recente referitoare la distribuția viitorului film ‘L’uomo Che Disegno Dio’. Deși au existat discuții cu privire la posibilitatea de a se alătura distribuției, ea nu va apărea în film”. Potrivit aceleiași surse, actrița nu va face alte comentarii pe acest subiect. 

Potrivit ABC News, filmul spune povestea unui artist orb ce are abilitatea dată de Dumnezeu de a desena portrete doar ascultându-și vocea și care apoi devine vedetă TV. Spacey ar urma să joace rolul unui detectiv care îl investighează pe artist, „acuzat pe nedrept de abuz sexual”.

„Sunt foarte fericit că Spacey a acceptat să participe la filmul meu”, a spus Franco Nero, cunoscut, printre altele, pentru rolul principal din western-ul spaghetti Django (1966), de Sergio Corbucci.. „Îl consider un mare actor și abia aștept să încep filmările”, a mai spus acesta.

Cel mai recent rol jucat de Kevin Spacey, premiat cu două Oscaruri, este cel din serialul Netflix „House of Cards„, din care a fost concediat în urmă cu patru ani, imediat după izbucnirea scandalului. Producătorii au regândit total ultimul sezon al seriei, iar personajul jucat de Robin Wright a devenit cel principal.

CITEȘTE ȘI: Kevin Spacey face documentare despre foşti preşedinţi ai SUA

Kevin Spacey ne învaţă să compunem scrisori! Actorul va scrie o carte

Kevin Spacey le da lecții de buna purtare celor care merg la teatru

Foto: Profimedia Images