Kevin Spacey, actorul din House of Cards, confundat cu preşedintele Statelor Unite ale Americii

De: Cătălina Matei / 12.03.2015, 18:00
Kevin Spacey, actorul din House of Cards, confundat cu preşedintele Statelor Unite ale Americii
Actorul american Kevin Spacey a declarat într-un interviu recent că s-a văzut nevoit de câteva ori, în ultima perioadă, să explice unor fani că nu este preşedintele Statelor Unite ale Americii, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Starul hollywoodian, în vârstă de 55 de ani, interpretează rolul Frank Underwood în serialul politic „House of Cards”, produs de platforma online Netflix, şi este uluit de numărul mare de admiratori care îl confundă cu preşedintele Statelor Unite.

„Foarte des mi se pun întrebări care sugerează faptul că acei oameni habar nu au că noi suntem de fapt actori plătiţi pentru a pretinde că suntem alţi oameni”, a declarat Kevin Spacey.

După părerea actorului, fanii americani fac din ce în ce mai greu diferenţa dintre realitate şi ficţiune.

„Pe ce planetă trăieşti, dacă nu mai poţi face această diferenţă? Am devenit oare atât de obsedaţi de celebritate încând nu mai există o diferenţă între un personaj şi un actor? Sper că nu!”, a spus Kevin Spacey.

„Anumite persoane au avut nevoie ca eu să le reamintesc faptul că nu sunt Frank Underwood. Sunt un actor al cărui nume este Kevin Spacey”, a adăugat starul hollywoodian.

Actorul se declară consternat de faptul că mulţi oameni cred că există, în mod obligatoriu, anumite paralele între personajul său din „House of Cards” şi viaţa lui reală.

Citeste mai mult aici!