Festivalul Neversea va avea loc anul viitor în perioada 7-10 iulie

De: Ana Obretin / 11.11.2021, 15:58
Festivalul Neversea va avea loc anul viitor în perioada 7-10 iulie

După doi ani de pauză, organizatorii Festivalului Neversea de pe plaja de la malul mării au anunțat ediția pentru 2022, care va avea loc în perioada 7-10 iulie. Abonamentele au fost puse deja în vânzare.

“După doi ani de aşteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanţa de cei mai buni artişti ai lumii. Cel mai aşteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile şi răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams. Pentru patru zile şi patrui nopţi, pe plaja Neversea, timpul se va opri în loc şi nu-şi va pune amprenta asupra vieţii, iar zecile de mii de fani vor trăi bucuria revederii şi a dorinţelor împlinite. Zeci de personaje fantastice maritime, acrobaţi şi dansatori vor anima oaza de libertate de la malul mării. Organizatorii festivalului promit că cea de-a 4-a ediţie Neversea va fi una memorabilă, iar fanii vor simţi din nou libertatea şi bucuria de a fi împreună cu artiştii preferaţi care vor fi anunţati în curând”, au anunţat organizatorii, potrivit News.ro.

Abonamentele au prețuri cuprinse între 104 euro și 260 euro, plus taxe, dar există posibilitatea și de achiziționare în rate, exclusiv prin aplicaţia Extasy. De asemenea, cei care deţin deja abonamente Anytime pot opta să participe la ediţia din 2022 sau la una din următoarele două ediţii, iar cei care au Freedom Passports pot alege să meargă la festival în 2022 sau 2023.

„Vrem să ştiţi că am încercat tot ce ne-a stat în putere (şi ceva mai mult) pentru a vă aduce pe Insula Viselor, o oază de libertate şi muzică, o evadare ireală. Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în conformitate cu actualele reglementări în contextul pandemiei, am fost nevoiţi să luăm cea mai grea decizie. După ce am analizat cu grijă opţiunile pe care le avem, între care mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu mai permitem compromisuri pentru nimeni – public, echipă, artişti”, au transmis organizatorii în iulie când au anunțat anularea ediției de anul acesta.

CITEȘTE ȘI: Travis Scott, Drake și Live Nation, dați în judecată pentru tragedia de la festivalul Astroworld

Foto: Neversea