Festivalul Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 august

De: Ana Obretin / 15.11.2021, 14:09
Festivalul Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 august

Ediția de anul viitor a festivalului Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, va avea loc în perioada 4 – 7 august. Joi, la ora 14.00 vor fi puse în vânzare primele abonamente.

„Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști internaționali ai momentului și nu numai”, promit organizatorii, într-un comunicat remis Apropo.

CITEȘTE Și: Festivalul Neversea va avea loc anul viitor în perioada 7-10 iulie

A șaptea ediție a festivalului Untold va include diverse genuri muzicale, de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele.

În 2021, Untold a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care a avut loc și a adus în România cel mai bun line-up al anului. Peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki, au urcat pe scena principală a festivalului, nerăbdători să-și revadă fanii, și au făcut show-uri special pregătite pentru ei. Evenimentul a atras peste 265.000 de participanți din mai mult de 100 de țări ale lumii.

În 2022, cea de-a șaptea ediție Untold va aduce artiști internaționali în premieră în România, precum și DJ-i atât de așteptați de publicul festivalului, mai spun organizatorul.

Ce prețuri au primele abonamente Untold

Primele abonamente pentru 2022 vor fi puse în vânzare joi, iar fanii se pot înregistra pe untold.com/register pentru a fi primii care își achiziționează tichetele pentru anul viitor. Prețurile pentru prima rundă de abonamente sunt următoarele:

  • Abonament General Access Basic – 129 euro + taxe
  • Abonament General Access Risk Free– 139 euro + taxe
  • Abonament VIP – 340 euro + taxe

Cei care dețin deja abonamente Anytime pot alege să participe la ediția din 2022 sau la cea din 2023, în funcție de preferințe, direct din contul de check-in, începând de joi. Mai multe informații sunt disponibile pe untold.com.

CITEȘTE ȘI: Creatorii Untold și Neversea pregătesc un nou concept de divertisment, la Brașov

Creatorii Untold și Neversea lansează emisiunea „Provocare pe care” la Pro TV

Foto: Untold