Fiica lui Bruce Springsteen, Jessica, în echipa olimpică de echitație a Statelor Unite

De: Nicoleta Lepădatu / 08.07.2021, 14:46
Fiica lui Bruce Springsteen, Jessica, în echipa olimpică de echitație a Statelor Unite

Jessica Springsteen, în vârstă de 29 de ani, va face echipă cu Kent Farrington, Laura Kraut și McLain Ward când va începe competiția de echitație, pe 3 august, la Tokio.

Fiica starului rock Bruce Springsteen și a cantautoarei Patti Scialfa a fost selectată în echipa americană de sărituri care va concura la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în competiția de echitație.

Federația de profil din SUA a anunțat luni că Jessica Springsteen își va face debutul olimpic în proba de sărituri. Tânăra de 29 de ani a declarat că selecția ei în echipa olimpică este, practic, împlinirea unui vis de o viață.

Jessica Springsteen va face echipă cu Kent Farrington, Laura Kraut și McLain Ward când începe competiția de echitație, pe 3 august. Echipa va fi condusă de Robert Ridland și Lizzy Chesson.

Mă simt foarte încrezător că grupul de sportivi experimentați pe care îl vom trimite la Tokio este în formă maximă și că merg la această olimpiadă în cel mai potrivit moment al carierei lor.”, a spus Robert Ridland într-un comunicat de presă. Kent Farrington are 40 de ani, McLainWard 45 și Laura Kraut 55, iar trio-ul a concurat în diferite combinații la șapte ediții ale olimpiadei.

Fiica lui Bruce Springsteen, Jessica este mezina echipei și s-a clasat în calificări pe locul trei după Kraut și Ward. La Tokio va concura pe armăsarul Don Juan van de Donkhoeve, în vârstă de 12 ani.

Foto: Facebook / Jessica Springsteen

CITEȘTE ȘI: Bruce Springsteen, pus sub acuzare după ce a condus în stare de ebrietate