Film Now: Producții pline de suspans, în săptămâna dedicată thrillerului

De: Ana Obretin / 18.06.2021, 17:33
Film Now: Producții pline de suspans, în săptămâna dedicată thrillerului

În luna iunie, a patra săptămână este dedicată de Film Now pasionaților de producții thriller. Miercuri, 23 iunie, de la ora 22:05, Film Now prezintă „The Curse of La Llorona/ Blestemul femeii care plânge”. Producția urmărește scenariul unei legende hispanice, care o are în prim plan pe La Llorona, spiritul unei femei al cărei plânset aduce ghinion celor din jur. În Los Angeles, în anii ‘70, o asistentă socială ajunge într-o lume supranaturală, după ce dezlănțuie blestemul Lloronei: de a urmări copii pentru a-i lua alături de aceasta, în lumea de dincolo. Singura speranță de supraviețuire și de dezlegare a blestemului este un preot deziluzionat și misticismul pe care îl practică pentru a ține departe maleficul.

Pe 25 iunie, de la ora 22:00, Film Now difuzează „The Hunt/ Vânătoarea de oameni”. 12 necunoscuți se trezesc într-o poiană despre care se crede, conform unei teorii conspiraționiste de pe internet, că este locul unde niște minți bolnave, aflate în căutarea unei distracții sinistre, se adună pentru a vâna oameni. Puterea pe care acest grup o deține îi permite să facă așa ceva, însă planurile le sunt date peste cap de Crystal (Betty Gilpin), „ținta” care vrea să se îndrepte împotriva „vânătorului”, se arată într-un comunicat remis Apropo de televiziune.

„San Andreas/ Dezastrul din San Andreas” va fi difuzat 26 iunie, de la ora 21:30. Acțiunea filmului se petrece în zona celebrei falii San Andreas din California. Un pilot de elicopter află că mişcările faliei, care deja au provocat un cutremur local, se vor amplifica, transformându-se în cutremure dezastruoase care vor afecta Los Angeles, San Francisco şi toate celelalte localităţi din California. Ray trebuie să se împartă între a salva victimele primului cutremur şi a-şi salva soţia şi fiica de seismele majore care urmează să se producă sub ochii săi.

Producțiile thriller ale lunii iunie, dar și multe alte filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

CITEȘTE ȘI: Ce fac în viaţa reală reginele telenovelelor

Foto: Digi