Filmul pe care Sandra Bullock și-ar fi dorit să nu-l fi făcut. Care este motivul

De: Nicoleta Lepădatu / 23.03.2022, 08:27
Filmul pe care Sandra Bullock și-ar fi dorit să nu-l fi făcut. Care este motivul

Sandra Bullock a spus recent într-un interviu că este încă jenată că a acceptat sa joace în „Speed ​​2: Cruise Control”, continuarea din 1997 a filmului său de acțiune revoluționar „Speed”.

Lungmetrajul o are în distribuție pe Bullock alături de Jason Patric, în rolul unui cuplu care încearcă să oprească un vas de croazieră din Caraibe să se ciocnească de un petrolier. În timp ce regizorul „Speed” Jan de Bont s-a întors alături de Sandra Bullock, starul din „Speed” Keanu Reeves nu a revenit.

„Există un film pe care mi-aș fi dorit să nu îl fac, din cauza scenariului absolut idiot”, a spus Bullock. „Se numește „Speed ​​2”. Am de spus foarte multe despre asta. Nu are niciun sens. Barcă lentă. Mergând încet spre o insulă.”

„Speed 2: Cruise Control” a avut doar recenzii negative și a fost un eșec la box office, încasând 164 de milioane de dolari la nivel mondial, cu un buget de producție de în jur de 160 de milioane de dolari. Pentru comparație, originalul „Speed” a încasat 350 de milioane de dolari în întreaga lume. Keanu  Reeves a spus anul trecut, în timpul unui interviu la „The Graham Norton Show”, că a refuzat „Speed 2” din cauza scenariului.

„La momentul respectiv, am refuzat să joc în film din cauza scenariului”, a spus Reeves. „Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu Sandra Bullock, mi-a plăcut să îl interpretez pe Jack Traven și mi-a plăcut „Speed”, dar un transatlantic? Nu aveam nimic împotriva artiștilor implicați, dar la acel moment aveam sentimentul că pur și simplu nu era o idee bună.”

„Speed 2: Cruise Control” a câștigat premiul Razzie pentru cel mai prost remake sau continuare.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sandra Bullock face o pauză în carieră