Sandra Bullock este o fostă condamnată în „The Unforgivable”; trailerul a fost lansat (VIDEO)

De: Ana Obretin / 27.10.2021, 10:45
Sandra Bullock este o fostă condamnată în

Netflix a lansat primul trailer pentru „The Unforgivable”, cu Sandra Bullock în rolul unei femei care a fost condamnată și se luptă să se readapteze la societate.

Regizat de Nora Fingscheidt, filmul se bazează pe miniseria britanică „Unforgiven”, din 2009, de Sally Wainwright. Bullock joacă rolul lui Ruth Slater, care, după ce a ispășit o pedeapsă cu închisoarea pentru o crimă violentă, se confruntă cu prejudecățile societății în timp ce își caută sora mai mică, cu care a pierdut contactul.

CITEȘTE ȘI: “Bullet Train”, primul film în care Bullock și Brad Pitt joacă împreună

De ce urăşte Sandra Bullock selfie-urile!

Poți vedea trailerul mai jos:

Alături de Bullock, filmul are o distribuție care îi include pe Viola Davis („Ma Rainey’s Black Bottom”), Aisling Franciosi („Game Of Thrones”), Rob Morgan („Daredevil”), Vincent D’Onofrio („Men In Black”) și Jon Bernthal („The Walking Dead”), potrivit NME.

„The Unforgivable” este programat să fie lansat într-o serie limitată de cinematografe pe 24 noiembrie. Filmul va avea premiera pe Netflix pe 10 decembrie. Acesta este primul lungmetraj al lui Bullock de la „Bird Box”, lansat în 2018. Între timp, filmul a devenit un succes uriaș pentru Netflix, în ciuda recenziilor amestecate. 

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt și Sandra Bullock, de la acțiune la comedie, împreună într-un nou film

Sandra Bullock este cea mai frumoasă femeie din lume

Foto: Profimedia Images