Filmul “Puss in Boots 2” are deja o dată de lansare, dar și un regizor nou

De: Loredana Toma / 18.03.2021, 16:14
Filmul “Puss in Boots 2” are deja o dată de lansare, dar și un regizor nou

Lungmetrajul “Puss in Boots: The Last Wish”, continuarea producției “Puss in Boots”, are deja o dată de lansare, dar, totodată, și un regizor nou. Filmul va fi lansat pe 23 septembrie 2022 și va fi regizat de Joel Crawford, care l-a înlocuit pe Bob Persichetti (“Spider-Man: Into the Spider-Verse”), iar Mark Swift va fi cel care se va afla la cârma producției.

Crawford și Swift au mai colaborat și pentru animația “The Croods: A New Age”, care a fost nominalizată la premiile Globurile de Aur.

Puss in Boots: The Last Wish” îl readuce în schemă pe Antonio Banderas, ce își va împrumuta vocea felinei simpatice care călătorește spre Last Wish, singura opțiune rămasă care-i mai poate readuce cele opt vieți pe care le-a pierdut deja. Este o premisă simplă, care poate duce la un film genial, doar că toate schimbările de producție au adus fanilor un timp prea mare de așteptare, potrivit Collider.

După succesul “Puss in Boots”, “o continuare a filmului nu era preferabilă, ci obligatorie”

Primul film “Puss in Boots” a avut un succes comercial impresionant, cu încasări de 554 de milioane de dolari, fiind de la sine înțeles pentru realizatorii producției că “o continuare nu este doar preferabilă, ci obligatorie”. Chiar și așa, au trecut deja zece ani de la primul film și, după ce au circulat numeroase zvonuri despre o continuare a sa și au fost multe schimbări de producție, de regizori, de scenarii, în sfârșit două puncte importante au fost stabilite, și anume titlul oficial și data de lansare. Nu s-a precizat, însă, când vor începe filmările și care este planul noului regizor. Fanii se așteaptă, însă, ca lucrurile să se miște ceva mai rapid și un prim trailer să fie prezentat cât de curând, întrucât, aceasta ar fi ordinea firească a lucrurilor.

CITEȘTE ȘI:De ce a făcut-o să plângă Antonio Banderas pe Salma Hayek

Antonio Banderas, recompensat cu premiul Goya pentru întreaga carieră

Foto: Profimedia Images