Filmul „The Walking Dead” va fi înlocuit cu o miniserie, cu Andrew Lincoln și Danai Gurira

De: Ana Obretin / 23.07.2022, 10:35
Filmul

Universul „Walking Dead” devine mai mare, un serial spin-off centrat în jurul personajelor Rick Grimes (Andrew Lincoln) și Michonne Hawthorne (Danai Gurira) înlocuind filmul anunțat deja de AMC+.

Știrea a fost anunțată de cei doi actori, într-o apariție surpriză la evenimentul Comic-Con din San Diego, vineri.

CITEȘTE ȘI: Cele mai spectaculoase scene de luptă cu sabia din filme și seriale (VIDEO)

Top 10 cele mai piratate filme și seriale din 2021

Miniseria „The Walking Dead” va avea șase episoade și este de așteptat să aibă premiera anul viitor. Scott Gimple va servi ca showrunner, iar Lincoln și Gurira sunt producători executivi.

Show-ul „prezintă o poveste epică de dragoste a două personaje schimbate de o lume schimbată. Menținute departe. De o putere de neoprit. De fantomele celor ce erau. Rick și Michonne sunt aruncați într-o altă lume, construită pe un război împotriva morților… Și, în cele din urmă, de un război împotriva celor vii. Se pot găsi unul pe celălalt într-un loc și o situație diferite de cele pe care le-au cunoscut până acum? Sunt ei dușmani? îndrăgostiți? Victime? Învingători? Unul fără celălalt, sunt chiar în viață – sau vor descoperi că și ei sunt The Walking Dead?”, se arată într-un sinopsis făcut public, potrivit Variety.

CITEȘTE ȘI: Moses J. Moseley, cunoscut pentru rolul din „The Walking Dead”, a murit. Actorul avea 31 de ani

Foto: Profimedia Images