Moses J. Moseley, cunoscut pentru rolul din „The Walking Dead”, a murit. Actorul avea 31 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 01.02.2022, 06:43
Moses J. Moseley, cunoscut pentru rolul din „The Walking Dead”, a murit. Actorul avea 31 de ani

Moses J. Moseley, actor care a jucat în seriale precum „The Walking Dead”, „Watchmen” și „Queen of the South”, a murit. Avea 31 de ani.

Cadavrul lui Moseley a fost descoperit de autoritățile din Stockbridge, Georgia, săptămâna trecută. O anchetă este în desfășurare pentru a stabili cauza morții.

Moartea actorului a fost confirmată de agenția care îl reprezenta, Avery Sisters Entertainment, care a  publicat pe pagina sa oficială de Facebook o postare tribut dedicată lui Moseley.

„Cu inima grea, noi cei de la Avery Sisters Entertainment transmitem cele mai sincere și profunde condoleanțe familiei și prietenilor actorului nostru, Moses J. Moseley. Suntem cu adevărat îndurerați”, se arată în declarația lui Gerra și Demia Avery. „Pentru cei care l-au cunoscut, el a fost cea mai bună, mai dulce și mai generoasă persoană pe care au întâlnit-o vreodată. Ne va fi tare dor de tine! Odihnește-te în Rai!”

Moseley și-a început cariera în modeling și actorie la începutul anilor 2010. În timp, a avut roluri neînsemnate în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „The Internship” și „Joyful Noise”. Moseley a primit cel mai cunoscut rol al său în 2012, alăturându-se distribuției din „The Walking Dead” de la AMC. Moseley a jucat un zombi de companie posedat de personajul lui Danai Gurira, Michonne, având apariții în serial timp de trei ani.

De la „The Walking Dead”, Moseley a mai jucat roluri secundare în seriale precum „Watchmen”, „Tales”, „American Soul” și „Queen of the South”. Actorul a apărut și în filme precum „Loose Screws”, „Attack of the Southern Fried Zombies” și „Doll Murder Spree”. Proiectele sale viitoare în post-producție sunt filmele de groază „Hank” și „Descending”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Starul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, după un accident la schi

Jean-Marc Vallée, cunoscut pentru „Dallas Buyers Club” și „Big Little Lies”, a murit. Regizorul avea  58 de ani

Virgil Abloh, creator al colecţiilor pentru bărbaţi Louis Vuitton, a murit. Designerul avea 41 de ani