Filmul „Uncharted”: Obiectul, primit de la Mark Wahlberg, care l-a neliniștit pe Tom Holland

De: Adrian Popa / 04.02.2022, 12:04
Filmul „Uncharted”: Obiectul, primit de la Mark Wahlberg, care l-a neliniștit pe Tom Holland

Tom Holland a povestit un incident amuzant petrecut în timpul filmărilor pentru filmul „Uncharted”, care urmează să ajungă în cinematografe pe 18 februarie.

La un moment dat, actorul din „Spider-Man: No Way Home” a primit un obiect de la Mark Wahlberg, alături de care apare în filmul bazat pe celebra franciză de jocuri video. Inițial, Holland a crezut că actorul din „The Fighter” a făcut anumite aluzii, oferindu-i o jucărie sexuală după ce l-a vizitat în locuința lui din Los Angeles.

Obiectul primit era, de fapt, un aparat pentru masaj, dar Holland nu mai văzuse un astfel de dispozitiv înainte. S-a gândit că poate colegul lui mai în vârstă i-a făcut o aluzie și a precizat că nimic nu îl poate surprinde la Hollywood.

Wahlberg a explicat că i-a dat aparatul după ce au discutat despre programele de pregătire fizică intense pe care cei doi le avau în timpul filmărilor. El s-a gândit că dispozitivul îl va ajuta pe colegul său de platou să se recupereze mai ușor.

Mark Wahlberg are un parteneriat cu Power Plate, o companie care produce dispozitive de fitness care folosesc vibrații.

În „Uncharted”, Nathan Drake (interpretat de Tom Holland) este recrutat de vânătorul de comori Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) pentru a recupera o comoară pierdută de Ferdinand Magellan în urmă cu 500 de ani. Cei doi încearcă să ajungă la aceasta înaintea personajului negativ din film, Moncada (Antonio Banderas), care crede că el și familia lui sunt moștenitorii de drept ai comorii.

Filmul este regizat de Ruben Fleischer, cunoscut pentru „Zombieland” sau „Venom”.

Sursa: Looper

CITEȘTE ȘI:

Filmul „Uncharted”: Scenă cu acțiune intensă, petrecută într-un avion, publicată de Sony (VIDEO)

Top 10 cele mai bune filme adaptate după jocuri video

Actorul, hetero, care s-a „îndrăgostit” de Brad Pitt la filmările pentru „Troy”: Atât de frumos!