Finala celui de-al 11-lea sezon „Românii au talent” are loc vineri seară

De: Ana Obretin / 28.05.2021, 14:48

Finala celui de-al 11-lea sezon al emisiunii „Românii au talent” are loc vineri seară, de la ora 20.30, la Pro TV.

Ana Maria Mărgean, GIM, Daria Batschi Beleca, Rareș Trufea, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Magitot și Dean Bowman sunt cei care vor oferi, în această seară, un spectacol de neratat, în lupta pentru marele premiu de 120.000 euro, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului. Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0,48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după anunțul „Start vot”, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota online, pe romaniiautalent.protv.ro.

Tot în această seară, Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate al emisiunii „Românii au talent”, în valoare de 10.000 euro, pentru care se votează de la sfârșitul celei de-a doua semifinale.

CITEȘTE ȘI: Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

CITEȘTE ȘI: „Pierduți în teleșcoală”, o campanie de Rareș Năstase la „Știrile PRO TV” și „România, te iubesc!”

Show-ul „Masked Singer România” revine la Pro TV cu sezonul al doilea

Foto: Pro TV