Finala iUmor 2021: Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10

De: Ana Obretin / 27.05.2021, 09:19
Finala iUmor 2021: Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10

Andrei Garici a fost marele câștigător în finala iUmor 2021. Miercuri seară, în finala iUmor, publicul a putut vota prin SMS doar concurenții care au primit câte trei „like-uri” de la jurații iUmor.

Alexandru Ghețan, Andrei Garici, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz au adus momente de excepție în fața juraților, însă unul singur a fost ales câștigător și astfel a obținut marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

(Foto: Andrei Garici, câștigător finala iUmor 2021)

Finala iUmor 2021 s-a dovedit a fi una extrem de spectaculoasă, cu momente de stand-up comedy și roast-uri care i-au amuzat atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Cei 12 concurenți au avut momente neașteptate și de-a dreptul ieșite din tipar, potrivit Antena 1.

Marele câștigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu. Firea lui debordantă și originalitatea interpretării glumelor i-au cucerit pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, dar și pe telespectatorii care au decis că el merită să fie marele câștigător al sezonului 10 iUmor.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt cei 12 concurenți care se luptă, miercuri seară, în marea finală „iUmor”

Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă „Stand-up Revolution”, la Antena 1