Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1

De: Ana Obretin / 17.05.2021, 18:02
Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1

Show-ul „Next Star”, prezentat de Dan Negru, revine pe 22 mai, de la 20.00, la Antena 1, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi şi curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Coprezentator este Șerban Copoț, care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

„Copiii pe care i-am prezentat la ‘Next Star’ acum 10 ani, azi, sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei ‘Next Star’. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit! Ne revedem în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a declarat Dan Negru, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de sâmbătă, în cel de-al zecelea sezon „Next Star”, prezentat de Dan Negru.

CITEȘTE ȘI: Antena 1 lansează un nou show de cooking – „Hello Chef”

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă „Stand-up Revolution”, la Antena 1

X Factor 2021 începe preselecțiile pentru cel de-al zecelea sezon

Noul sezon „Asia Express” va duce vedetele pe „Drumul Împăraților”

Foto: Antena 1