X Factor 2021 începe preselecțiile pentru cel de-al zecelea sezon

De: Ana Obretin / 17.05.2021, 15:26
X Factor 2021 începe preselecțiile pentru cel de-al zecelea sezon

Emisiunea concurs de talente „X Factor 2021”, de la Antena 1, începe preselecțiile pentru cel de-al zecelea sezon.

Răzvan și Dani vor fi și în acest sezon alături de cei care își doresc să câștige „X Factor”, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting. Într-un an atipic, Antena 1 a oferit o rampă tuturor celor care au vrut să se facă auziți, iar în 2021, „X Factor” continuă tradiția, potrivit unui comunicat remis Apropo.

”În primul rând, anul trecut X Factor s-a făcut în doar câteva țări din lume, ceea ce este extrem de important, iar dacă ne-a ieșit sezonul cu numărul nouă într-un an de pandemie, ciudat, ‘X Factor 10’ sigur ne va ieși și mai bine! Iar în al doilea rând, tu, telespectatorule cu talent și voce, probabil că ai stat acasă pe canapea, și te gândeai: . Anul trecut aveai o scuză pentru că era un an greu încercat, dar acum nu mai ai! Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii! Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!”, spune Dani Oțil.

Cei care consideră că au ”factorul X” sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1. Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audițiile care vor avea loc la București.

În sezonul cu numărul 9, jurații „X Factor”, Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei, au știut de la început ce categorie de vârstă va intra sub mentoratul lor. Jurații au ales cu ce concurenți merg mai departe în fiecare etapă, iar finaliștii au fost: Adrian Petrache, în grupa Loredanei, Andrada Precup, în grupa lui Ștefan Bănică, Sonia Mosca, a fost discipolul Deliei, iar Super 4 a fost prima trupă ajunsă în finală, alături de Florin Ristei. Preferata publicului și marea câștigătoare a sezonului 9 „X Factor” a fost Andrada Precup.

CITEȘTE ȘI: Noul sezon „Asia Express” va duce vedetele pe „Drumul Împăraților”

Antena 1 lansează un nou show de cooking – „Hello Chef”

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă „Stand-up Revolution”, la Antena 1

Foto: Antena 1