Finala „Mireasa”, lider de audiență; Maria și Liviu sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon

De: Ana Obretin / 02.08.2021, 13:47
Finala

Finala celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasa”, difuzată duminică, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi național.

Astfel, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor, cu o audiență medie de 2,8 puncte de rating și 16,1 % cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu o medie de 2 puncte de rating şi 11,7% cotă de piaţă, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Ultima ediție din acest sezon a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 3,9 puncte de rating și 14,3% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de România TV cu 2,8 puncte de rating și 10,5% cotă de piață. Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 4,9 puncte de rating şi 16,7% cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Kanal D cu 2,8 puncte de rating şi 9,5% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 15,47, peste un milion de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1, mai mult decât dublu faţă de cei care urmăreau atunci Pro TV.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori și nu a fost lipsit de emoții și răsturnări de situații. Cei de acasă au decis că marii câștigători ai celui de-al treilea sezon sunt Liviu și Maria, care au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Ana și Bogdan au decis și ei să își unească destinele, chiar dacă s-au clasat pe locul al doilea, respectiv al patrulea. Aflați pe locul al treilea în topul preferințelor celor de acasă, Izabela și Blaze și-au rostit jurămintele de iubire, însă un document necesar care nu a fost eliberat la timp i-a împiedicat să pășească și în fața ofițerului stării civile.

Antena 1 anunță deschiderea înscrierilor pentru cel de-al patrulea sezon al reality show-ului matrimonial „Mireasa”. Înscrierile se pot face pe pagina https://casting.a1.ro.

CITEȘTE ȘI: Reality show-ul „Chef de viaţă. Armin şi Claudia” se vede la Antena Stars

Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Foto: Antena 1