Finalul trilogiei “Fifty Shades of Grey as Told by Christian” va fi lansat în câteva luni

De: Loredana Toma / 08.03.2021, 17:29
Finalul trilogiei “Fifty Shades of Grey as Told by Christian” va fi lansat în câteva luni

“Freed: Fifty Shades Freed as Told by Christian”, cea de-a treia și ultima carte a autoarei E. L. James din trilogia spin off “Fifty Shades of Grey”, va fi lansată pe 1 iunie. Primele două volume, “Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian” și “Darker: Fifty Shades Darker as Told by Christian”, au fost lansate în 2015, respectiv în 2017. iar cea de-a treia își menține ideea principală a poveștii spuse din perspectiva lui Christian. Finalul se concentrează pe căsătoria lui Christian și a Anastasiei.

O trilogie cinematografică plină de erotism și romantism

Fifty Shades” este o trilogie cinematografică bazată pe trilogia de romane omonime scrise de autoarea E. L. James. Filmele au fost distribuite de Universal Studios și le au ca vedete pe Dakota Johnson, în rolul Anastasiei Steele, și pe Jamie Dornan, care joacă rolul lui Christian Grey. Filmele îi au în centru pe studenta Anastasia Steele și un cuceritor și misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relație plină de erotism, dar și de secrete întunecate. În timp ce Christian se luptă cu demonii interiori, Anastasia trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.

“Este greu sa trăiești în mintea lui Christian Grey”

“Această poveste reprezintă o muncă a iubirii, una pe care cititorii mei o așteaptă cu nerăbdare”, a precizat autoarea, potrivit EOnline.

“Atât pentru mine, cât și pentru Anastasia Steele, Christian este un personaj provocator, furios și infinit de fascinant. A trăi în mintea lui este extrem de obositor, dar în ‘Freed’ a trebuit să explorez aspecte din viața lui pe care doar le-am amintit în trilogia originală și am vrut să urmăresc dezvoltarea lui emoțională ca răspuns al iubirii și compasiunii pe care Ana le are pentru el”, a mai spus autoarea, potrivit EOnline.

La nivel mondial, filmele au avut încasări de 1,32 de miliarde de dolari, fiind cea mai de succes serie nerecomandată minorilor.

CITEȘTE ȘI: Imagini din casa lui Christian Grey! Sanctuarul unde se întâmplă magia erotică din Fifty Shades of Grey 

Primele imagini din controversatul film erotic ”Fifty Darker” 

Pelicula Fifty Shades Darker distruge relaţii – VIDEO 

Foto: Profimedia Images