Fostul iubit al lui George Michael a obținut o parte din averea de 110 milioane de euro a artistului

De: Loredana Toma / 13.05.2021, 17:47
Fostul iubit al lui George Michael a obținut o parte din averea de 110 milioane de euro a artistului

Kenny Goss, în vârstă de 62 de ani, a obținut, în urma unui proces, o parte din averea de 110 milioane de euro lăsată de regretatul artist George Michael, căruia i-a fost iubit.

La momentul în care texanul Kenny Goss, negustor de artă, a cerut familiei lui Michael o parte din bani, mai exact 15.000 de lire sterline lunar, rudele artistului au refuzat, potrivit Daily Mail. Acum, însă, cele două părți au ajuns la un consens, după o lungă luptă în instanță. Suma pe care o va primi Goss nu a fost făcută publică.

Goss a argumentat că George Michael îl sprijinea financiar și după ce s-au despărțit

Argumentele în baza cărora Goss a cerut alocație lunară au fost că, deși cei doi se despărțiseră cu ani înainte de decesul lui George Michael, artistul îl sprijinea din punct de vedere financiar. De altfel, Goss a precizat și că el a pus la îndoială și starea mintală a artistului la momentul semnării testamentului, în 2013, în urma căruia nici el și nici iubitul lui Michael de la vremea respectivă nu primeau niciun ban, averea fiind împărțită între tatăl, surorile artistului și câțiva prieteni. Înțelegerea  financiară finală a fost încheiată cu sora lui George Michael Panayiota Panayiotou. De altfel, sora artistului a moștenit și proprietatea de milioane de euro ce i-a aparținut surorii sale, Melanie, care a decedat la trei ani după George Michael. 

George Michael a murit în 2016, în ziua de Crăciun, la vârsta de 53 de ani. De-a lungul vieții, a vândut peste 120 de milioane de albume, din care 80 de milioane solo și restul ca membru al trupei Wham!

CITEȘTE ȘI:George Michael: „Simt ca am dezamagit comunitatea gay”

Kanye West, cea mai bogată persoană de culoare din SUA? Averea sa ar fi ajuns la mai multe miliarde de dolari

“Last Christmas”, hitul duoului Wham!, ajunge pe primul loc la 36 de ani de la lansare

Foto: Profimedia Images