Fred Parris a murit. Compozitorul și interpretul piesei „In The Still Of The Night” avea 85 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 15.01.2022, 14:19
Fred Parris a murit. Compozitorul și interpretul piesei „In The Still Of The Night” avea 85 de ani

Fred Parris, compozitorul a cărui piesă „In The Still of the Night” a devenit una dintre cele mai memorabile melodii doo-wop, a murit la vârsta de 85 de ani, după o perioadă scurtă de boală. Pe pagina de Facebook a grupului i s-a anunțat moartea vineri, deși nu este clar când a survenit.

„Familia Five Satins este devastată de această pierdere, dar apreciază că a împărtășit muzica lui Fred cu mii de fani și prieteni”, a spus grupul.

Cântecul nu s-a clasat foarte bine când a fost lansat, dar a crescut în anii de după datorită difuzării constante. A fost înregistrat de artiști precum Boyz II Men și Debbie Gibson și a fost prezent în filme precum „The Buddy Holly Story”, „Dirty Dancing” și „The Irishman”.
Grupul a remarcat că piesa clasică a lui Parris „a fost „recunoscută ca fiind unul dintre cele mai importante cântece de dragoste din toate timpurile și melodia numărul unu al erei doo-wop”.

„In the Still of the Night” este uneori stilizat ca „In the Still o the Nite” pentru a evita confuzia cu un cântec cu același titlu din 1937 al lui Cole Porter.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ronnie Spector, solista grupului The Ronettes („Be My Baby”), a murit la vârsta de 78 de ani

Carlos Marin, membru al cvartetului britanic Il Divo, a murit la 53 de ani, de COVID-19

Michael Nesmith, chitaristul trupei The Monkees, a murit la vârsta de 78 de ani

Tags: