Carlos Marin, membru al cvartetului britanic Il Divo, a murit la 53 de ani, de COVID-19

De: Ana Obretin / 20.12.2021, 08:54
Carlos Marin, membru al cvartetului britanic Il Divo, a murit la 53 de ani, de COVID-19

Cântărețul Carlos Marín, care făcea parte din grupul britanic Il Divo, a murit duminică, la vârsta de 53 de ani, din cauza COVID-19.

Grupul a anunțat decesul acestuia pe contul său de Instagram. „Cu inima grea vă anunțăm că prietenul și partenerul nostru Carlos Marin a murit”, se arată în mesaj. „Nu va mai exista niciodată o altă voce sau un alt spirit precum Carlos. Timp de 17 ani, noi patru am fost împreună în această călătorie incredibilă a Il Divo și ne va lipsi dragul nostru prieten. Sperăm și ne rugăm ca sufletul lui frumos să se odihnească în pace”. Mesajul a fost semnat de cei trei membri supraviețuitori ai grupului: David Miller, Sébastien Izambard și Urs Bühler.

CITEȘTE ȘI: Trupa Kiss şi-a anulat cele 12 concerte la Zappos Theater din Las Vegas, după ce un membru al echipei a murit din cauza Covid-19

Vestea morții sale vine la trei zile după ce publicația de știri spaniolă El Pais a scris că lui Carlos Marín i s-a indus medical coma la Royal Hospital din Manchester, Marea Britanie. Spitalizarea a urmat unei boli cu care Marín s-a confruntat o săptămână în timpul unui turneu în țară. Grupul a confirmat acest lucru pe Twitter.

Il Divo a fost format de producătorul muzical Simon Cowell în 2003, potrivit The Hollywood Reporter. Înainte de a se alătura grupului, Carlos Marin a cântat în mai multe musicaluri, inclusiv „Les Misérables”, „Beauty and the Beast” și „Grease”. Il Divo a lansat 10 albume de studio, începând cu „Il Divo”, în 2004, iar cel mai recent este „For Once in My Life: A Celebration of Motown”, din 2021. Marín a lansat și un album solo, „Portrait”, anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Bryan Adams se află internat într-un spital din Italia, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 pentru a doua oară

Foto: Profimedia Images