Jason Momoa s-a îmbolnăvit de COVID-19, la filmările pentru „Aquaman 2”

De: Ana Obretin / 29.10.2021, 16:51
Jason Momoa s-a îmbolnăvit de COVID-19, la filmările pentru

Actorul Jason Momoa a fost diagnosticat cu COVID-19 în timpul filmărilor pentru „Aquaman and The Lost Kingdom”, un lungmetraj produs de Warner Bros. și regizat de James Wan.

Filmările pentru pelicula cu supereroul DC au loc în Hertfordshire, Marea Britanie. După ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, actorul în vârstă de 42 de ani s-a autoizolat, iar Warner Bros a luat măsuri de precauție pentru a se asigura că majoritatea actorilor și membrilor echipei de producție sunt în siguranță.

CITEȘTE ȘI: Jason Momoa a dezvăluit costumul pe care îl va purta în „Aquaman 2”

O sursă citată de tabloidul The Sun a declarat: „Jason se simte bine, din fericire, și acum este în izolare, după ce a avut un test pozitiv. Dar este o adevărată bătaie de cap pentru șefii filmului, care acum își fac griji că trebuie să întârzie programul de filmare deja foarte strâns. Desigur, siguranța tuturor celor care lucrează la film este cel mai important lucru și toată lumea este testată în mod regulat. Dacă Jason Momoa are COVID-19, este posibil ca alți membri ai distribuției și ai echipei de producție să îl fi infectat. Sau Momoa ar fi putut fi testat pozitiv după ce a intrat în contact cu cineva din afara platourilor. Oricum ar fi, acesta este un motiv de îngrijorare majoră pentru sănătatea întregului platou ‘Aquaman’ și este un adevărat dezastru pentru sănătatea lui Momoa, deoarece lucrează la o producție majoră din Marea Britanie”.

Vestea vine după ce, în timpul unei ediții recente a emisiunii ”The Ellen DeGeneres Show”, Jason Momoa a împărtășit câteva detalii aproape dureroase din culise despre rănile pe care le-a suferit în timpul filmărilor la ”Aquaman 2”. Când gazda Ellen DeGeneres i-a cerut actorului să explice cum s-a rănit, acesta a spus, glumind: „Îmbătrânesc”. Apoi și-a enumerat rănile, adăugând: „Mi-a intrat ceva în ochi, a fost nevoie de intervenție chirurgicală, am o hernie, mi-am rupt coaste. Doar sunt bătut”.

„Aquaman and The Lost Kingdom” va fi lansat în decembrie 2022. Din distribuție mai fac parte Amber Heard, Patrick Wilson, Yayha Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Randall Park și Pilou Asbæk. 

Jason Momoa nu este primul supererou DC care a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pe platourile de filmare ale unui film Warner Bros. Robert Pattinson a fost testat pozitiv pentru coronavirus la sfârșitul anului trecut, în timp ce filma „The Batman”, producția fiind oprită timp de două săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Cum arată soţia lui Jason Momoa, din serialul “Game of Thrones”

Actorul Jason Momoa din „Urzeala Tronurilor” vine în România

Foto: Profimedia Images