Bryan Adams se află internat într-un spital din Italia, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 pentru a doua oară

De: Nicoleta Lepădatu / 26.11.2021, 15:03
Bryan Adams se află internat într-un spital din Italia, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 pentru a doua oară

Bryan Adams se află internat în Italia după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 pentru a doua oară,  la nici o lună după ce fusese testat pozitiv şi a renunţat la apariţia din cadrul galei Rock and Roll Hall of Fame.

Conform publicației Billboard, artistul canadian se află sub tratament, dar nu se cunoaște care este starea lui de sănătate.

Bryan Adams a scris joi pe Instagram: „Tocmai am ajuns în Milano şi am fost testat pozitiv la Covid-19 pentru a doua oară într-o lună”. Din aeroportul Malprensa, el a adăugat: „Mă duc la spital acum. Mulţumesc pentru tot sprijinul”.

Bryan Adams a fost testat pozitiv pe 30 octombrie, înaintea ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame, unde trebuia să cânte cu H.E.R. piesa „It’s Only Love”, în onoarea Tinei Turner, inclusă anul acesta în for. Adams s-a retras atunci şi a fost înlocuit de Keith Urban.

El are programat un turneu pentru anul viitor. „So Happy It Hurts Live 2022” ar urma să înceapă pe 29 ianuarie, în Porto (Portugalia) şi să continue în Europa până în vară. În plus, ar trebui să cânte la Rogers Arena din Vancouver (Canada) de Anul Nou.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trupa Kiss şi-a anulat cele 12 concerte la Zappos Theater din Las Vegas, după ce un membru al echipei a murit din cauza Covid-19

Jon Bon Jovi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a anulat un eveniment la care trebuia să participe la Miami

Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Artistul va susține online spectacolele

Tags: