Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Artistul va susține online spectacolele

De: Nicoleta Lepădatu / 25.10.2021, 07:30
Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Artistul va susține online spectacolele

Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Într-o declarație făcută duminică pe rețele sale de socializare, muzicianul a dezvăluit diagnosticul și, în consecință, a spus că se va autoizola și va continua virtual cu interviurile și spectacolele deja programate.

”Bună! Notă rapidă pentru a vă spune că, din păcate, am fost testat pozitiv pentru Covid, așa că acum mă izolez și urmez instrucțiunile guvernamentale. Înseamnă că nu mai pot continua cu niciun angajament deocamdată cu prezență fizică, așa că voi face cât mai multe dintre interviurile/spectacolele planificate din casa mea. Scuze dacă că v-am dezamăgit. Fiți în siguranță toți.”, a scris el pe Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Vestea vine cu doar câteva zile înainte de lansarea celui de-al patrulea album de studio al lui Sheeran, pe 29 octombrie. Recentele sale single-uri ”Bad Habits” și ”Shivers” s-au clasat pe locurile 2 și 10 în Billboard Hot 100. Luna trecută, Sheeran a anunțat datele pentru prima etapă a turneului său din 2022.

Sheeran urma să apară, de asemenea, ca invitat muzical la Saturday Night Live pe 6 noiembrie. Săptămâna aceasta, el este și mentor pentru emisiunea NBC ”The Voice”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ed Sheeran va lansa cel de-al cincilea album de studio, „Equals”, pe 29 octombrie

Ed Sheeran colaborează din nou cu trupa K-pop BTS, pentru un single

Ed Sheeran, un vampir îmbrăcat în roz, în noul său clip, “Bad Habits”

Courteney Cox și Sheeran au recreat dansul fraților Geller din serialul “Friends”

Tags: