Ed Sheeran va lansa cel de-al cincilea album de studio, „Equals”, pe 29 octombrie

De: Nicoleta Lepădatu / 20.08.2021, 16:06
Ed Sheeran va lansa cel de-al cincilea album de studio,

Ed Sheeran a anunţat lansarea celui de-al cincilea său album de studio, intitulat „Equals”, pe 29 octombrie.

Este ceea ce a confirmat însuşi artistul pe contul său de Instagram unde a anunţat totodată că este şi autorul unei părţi a copertei albumului, pe care în afară de semnul egal ‘=’ realizat pe un fond roşu stropit (în stilul pictorului Pollock) sunt desenaţi fluturi ce simbolizează o nouă viaţă”.

Ed Sheeran a realizat coperta în timpul izolării stropind pur şi simpu cu vopsea o bucată de pânză, inspirat de schimbările apărute în viaţa sa în aceşti ultimi patru ani, precum căsătoria, venirea unui copil sau pierderea unui prieten”.

Artistul a admis că „Equals” este rezultatul unui proces minuţios” şi materializat în 14 cântece. Primul dintre ele, „Bad Habits„, a fost lansat pe 25 iunie şi se menţine de şapte săptămâni consecutiv în topul celor mai ascultate piese din Marea Britanie.

De asemenea, Ed Sheeran a interpretat live pe Instagram şi a lansat simultan pe platformele digitale piesa „Visiting Hours”, dedicată unui prieten care a decedat anul trecut. Următorul single de pe acest album va fi lansat pe 10 septembrie.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Cu câteva zile înainte, pe 2 septembrie, artistul va oferi un concert restrâns pentru 2.000 de spectatori, la O2 Shepherd´s Bush Empire din Londra, pentru a marca împlinirea a zece ani de la lansarea primului album ‘+’.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ed Sheeran colaborează din nou cu trupa K-pop BTS, pentru un single

 

Tags: