Gabriel Cotabiță, spitalizat a doua oară anul acesta

De: Alex Manole / 13.10.2021, 12:58
Gabriel Cotabiță, spitalizat a doua oară anul acesta

Cântărețul Gabriel Cotabiță s-a simțit extrem de rău în urmă cu câteva zile și a fost internat în spital, însă nu se cunoaște deocamdată care este cauza problemelor sale medicale.

Artistul, care se pregătea intens pentru următorul proiect muzical, a fost internat a doua oară anul acesta, după ce, în ianuarie, a fost spitalizat pentru că fusese diagnosticat cu COVID-19. După ce starea de sănătate i s-a îmbunătățit, artistul a oferit câteva declarații referitoare la experiența trăită.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate”, a spus artistul, potrivit cancan.ro.

În urmă cu cinci ani, Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardiorespirator din cauza căruia a ajuns în comă și a avut nevoie de o perioadă lungă de recuperare. Deși șansele sale de supraviețuire erau minime, artistul și-a revenit și și-a reluat viața.

În vârstă de 65 de ani, Gabriel Cotabiţă este cântăreţ de muzică uşoară şi pop-rock, producător muzical şi de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Dr. Dre, internat din cauza unui anevrism cerebral. Artistul se recuperează

„Die Another Day”. “Bond Girl” Tanya Roberts, al cărei deces a fost anunțat prematur, a murit