Gabriela Cristea prezintă „Mireasa: Urzeala soacrelor” la Antena Stars, din 29 martie

De: Ana Obretin / 23.03.2021, 16:11
Gabriela Cristea prezintă „Mireasa: Urzeala soacrelor” la Antena Stars, din 29 martie

Gabriela Cristea prezintă „Mireasa: Urzeala soacrelor” – o extensie a reality show-ului „Mireasa” de la Antena 1 -, la Antena Stars, din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19.00. În premieră în cadrul acestui format, telespectatorii vor putea avea ocazia să îi cunoască pe susţinătorii participantelor în casa „Mireasa”. Astfel, pentru prima oară, mamele băieţilor din casă vor putea să îşi cunoască mult mai bine viitoarele nore, prin intermediul opiniilor împărtăşite de susţinători.

Zilnic, după difuzarea ediţiei „Mireasa” de pe Antena 1, de la ora 14.00, începând cu ora 19.00, gazda show-ului „Mireasa – Urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea, îi invită pe telespectatori pe Antena Stars să continue creionarea poveştilor prin dezbaterea argumentată a subiectelor zilnice alături de invitaţi speciali şi să afle detalii în premieră despre participanţi, dat fiind faptul că aceştia sunt într-o competiţie. Mai mult, cei de acasă vor avea ocazia, prin intermediul emisiunii „Mireasa: Urzeala soacrelor” să îşi susţină favoriţii în direct, la TV. Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie trimiţând un mesaj la adresa fanmireasa@antenagroup.ro , urmând a fi contactaţi de echipa emisiunii de la Antena Stars, pentru a programa prezenţa în platoul reality show-ului.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă şi că odată cu lansarea ‘Mireasa – Urzeala soacrelor’, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor ‘Mireasa’, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie”, a declarat Gabriela Cristea, într-un comunicat remis Apropo de Antena Stars.

„O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile. Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul ‘Mireasa: Urzeala soacrelor’, de la Antena Stars şi dacă au ceva de comunicat, să o facă, pentru că noi suntem deschişi să îi ascultăm pe toţi cei care au o poveste de spus vis-a-vis de ce se întâmpă în casa ‘Mireasa’”, a mai spus Gabriela Cristea.

CITEȘTE ȘI: Din culisele „iUmor”, cu Vlad Drăgulin, în fiecare săptămână, la Antena 1

Imagini din culisele serialului „Adela” de la Antena 1, în online și pe Happy Channel

Foto: Antena Stars