„Gașca animăluțelor DC”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

De: Ana Obretin / 02.08.2022, 09:04
„Gașca animăluțelor DC”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Gașca animăluțelor DC/ DC League of Super-Pets”, o aventură animată despre prietenii patrupezi ai supereroilor, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, în weekendul premierei, cu încasări de 800.407 lei.

Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi, potrivit sinopsisului prezentat de Cinemagia.

Vezi trailerul mai jos:

„Thor: Iubire și tunete/ Thor: Love and Thunder”, de Taika Waititi, a coborât pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 478.820 de lei.

În cel mai nou film din franciză, Thor, Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” (Gorr Călăul Zeilor), care vrea să anihileze specia zeilor, căutând răzbunare. din distribuția filmului fac parte Chris Hemsworth,  Natalie Portman, Christian Bale, Karen Gillan, Taika Waititi, Tessa Thompson.

Filmul animat „Minionii 2/ Minions: The Rise of Gru” a coborât și el un loc, pe al treilea, cu încasări de 368.572,70 de lei. Filmul regizat de Kyle Balda, Brad Ableson și Jonathan del Val are acțiunea plasată imediat după evenimentele din primul lungmetraj din franciză, în anii 1970. Gru, un admirator al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de: premiera „Orfana: Îngerul morții/ Orphan: First Kill”, de William Brent Bell (300.906,47 de lei), „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise (243.552,20 de lei), „Jurassic World: Dominația”(151.402,60 de lei), „Elvis”, care a vândut bilete de 111.363 de lei, „Telefonul negru” (92.244,40 de lei), „Lightyear” (31.856 lei) și pelicula românească „Pentru mine tu ești Ceaușescu”, de Sebastian Mihăilescu (19.410 lei).

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

Foto: Profimedia Images