George Clooney nu vrea să intre în politică. Motivul este unul pe cât de simplu, pe atât de interesant

De: Nicoleta Lepădatu / 11.10.2021, 10:52
George Clooney nu vrea să intre în politică. Motivul este unul pe cât de simplu, pe atât de interesant

George Clooney nu are de gând să devină vreodată politician. Întrebat de BBC dacă are vreo aspirație politică, regizorul ”Tender Bar” a spus: „Nu, pentru că aș vrea să am o viață frumoasă”.

Într-un interviu recent acordat cu ocazia lansării celui mai recent film al său, George Clooney a exclus o a doua carieră, în politică, spunând că ar prefera să aibă o „viață frumoasă” și caută să-și reducă volumul de muncă.

Cu toate acestea, actorul și regizorul în vârstă de 60 de ani a intrat într-o dispută politică în timpul unui interviu cu Andrew Marr, la BBC. George Clooney, un susținător de lungă durată al președintelui SUA, Joe Biden, a descris America ca o țară care încă se recuperează după daunele cauzate de Donald Trump.

Când a fost întrebat dacă are vreo intenție de a candida pentru o funcție politică, Clooney s-a grăbit să respingă ideea. „Nu, pentru că aș vrea să am o viață frumoasă”, a spus starul, care a apărut în emisiune pentru a promova noul său film, ”The Tender Bar”.

Actorul a mai spus că intenționează să accepte din ce în ce mai puține proiecte, cât timp ce este sănătos și  „pot juca baschet și face lucrurile pe care le iubesc”.

„Am împlinit 60 de ani anul acesta și am avut o discuție cu soția mea. Am ajuns la concluzia că am lucrat mult, așa cum facem amândoi, și am decis că trebuie să ne gândim la perioada asta ca la anii noștri de calm și bunăstare”, a spus el. „În 20 de ani, eu voi avea 80 de ani și ăsta este un număr real. Nu contează cât lucrezi, ce mănânci, ai 80 de ani, așa că am spus că trebuie să ne asigurăm că ne bucurăm de ei și că trăim acești ani în cel mai bun mod posibil.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: A fost anunțată data lansării filmului „The Tender Bar”, regizat de George Clooney, cu Ben Affleck