Gerard Butler se află în Puerto Rico unde filmează pentru „The Plane”, un lungmetraj Lionsgate

De: Nicoleta Lepădatu / 22.09.2021, 17:31
Gerard Butler se află în Puerto Rico unde filmează pentru

Gerard Butler se află în Puerto Rico pentru a participa la filmările producţiei „The Plane”, un lungmetraj al studioului Lionsgate.

Gerard Butler a declarat la întâlnirea cu guvernatorul insulei, Pedro Pierluisi, că este fericit să filmeze în Puerto Rico. Oficialul s-a interesat de stadiul proiectului la care participă actorul și cafe va aduce venituri importante pentru statul insular.

Toate persoanele pe care le-am întâlnit sunt fermecătoare şi mă bucur să lucrez alături de portoricani. Sunt oameni prietenoşi care lucrează din greu”, a spus Gerard Butler. Referitor la noul său proiect, a precizat că este un film plin vibraţie şi că toţi cei care lucrează la el muncesc cu intensitate.

Proiectul presupune o investiţie directă pentru Puerto Rico de circa 65 de milioane de dolari şi un impact financiar pentru insulă estimat la 136 de milioane de dolari.

Guvernatorul Pedro Pierluisi a subliniat că, în pofida pandemiei, contra vânturilor şi a mării, vom duce la bun sfârşit filmările”. El a adăugat că producția lungmetrajului „The Plane” a permis venirea pe insulă a unor actori de talie internaţională, precum Gerard Butler.

Filmul prezintă viaţa pilotului comercial Ray Torrance, care după ce aterizează cu avionul într-un teritoriu ostil este implicat într-o luare de ostatici. Scenele au fost filmate în municipiile Ceiba, Rio Grande şi San Juan şi se prevede să dureze până în luna octombrie.

Lungmetrajul îi are ca producători pe Marc Butan, Alan Siegel şi Lorenzo Di Bonaventura, alături de portoricanul Luillo Ruiz prin compania locală Pimienta Films.

Turismul, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemia de COVID-19 din insulă, beneficiază de pe urma celor 4.000 de cazări asociate filmărilor.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Gerard Butler a rănit trei persoane într-o singură zi de filmare