„Godzilla vs. Kong 2”: Dan Stevens face echipă cu regizorul Adam Wingard, pentru sequelul celebrului film

De: Nicoleta Lepădatu / 13.05.2022, 07:54
„Godzilla vs. Kong 2”: Dan Stevens face echipă cu regizorul Adam Wingard, pentru sequelul celebrului film

Marcând primul rol major în care va fi distribuit, Dan Stevens urmează să dețină rolul principal în următoarea ediție a francizei Monsterverse de la Legendary, o continuare a filmului „Godzilla vs. Kong” care a fost lansat anul trecut. Adam Wingard, care a regizat primul film, revine la cârma lungmetrajului, producția fiind programată să înceapă în această vară în Australia.

În mod obișnuit, detaliile intrigii sunt ținute secrete, în afară de partea de urmărire a monștrilor din film și pregătirea pentru următoarea lor luptă unul împotriva celuilalt. „Godzilla vs. Kong” a contribuit la readucerea publicul în cinematografe, deoarece a devenit al doilea film al erei Covid care a depășit pragul de 100 de milioane de dolari la box office-ul nord-american, în drum spre cele 468 de milioane de dolari la nivel global. Cifrele sunt impresionante, cu atât mai mult cu cât lungmetrajul a avut lansarea în aceeași zi și pe HBO Max.

În ceea ce îl privește pe Dan Stevens, în timp ce filmul live-action din 2017, „Frumoasa și Bestia” a fost primul său rol principal important, actorul veteran a fost remarcabil în rolurile de film pe care le-a avut, având oportunitatea de a face iar echipă cu Wingard. Cei doi au lucrat împreună la thrillerul de acțiune „The Guest”, filmul care a surprins publicul la Sundance, deoarece le-a oferit spectatorilor o interpretare neobișnuită a lui Stevens, pe care criticii și fanii au adorat-o. Filmul le-a câștigat atât lui Stevens, cât și lui Wingard unele dintre cele mai bune recenzii ale carierei lor, în timp ce studiourile importante au observat potențialul atât al lui Stevens, cât și al lui Wingard în viitoarele lor liste de filme.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sequelul „Godzilla Vs Kong” va fi filmat în Australia spre finalul acestui an