„Godzilla vs. Kong”: Monștrii legendari se înfruntă, de vineri, în cinematografele românești

De: Ana Obretin / 10.06.2021, 12:41

Lungmetrajul „Godzilla vs. Kong”, ce prezintă o bătălie spectaculoasă a doi monștri legendari, va avea premiera pe marile ecrane românești vineri. Filmul oferit de Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures este o aventură epică în regia lui Adam Wingard și promite să fie o experiență memorabilă pe marile ecrane.

Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă și, împreună cu ei, este Jia, o tânără orfană cu care acesta a format o legătură unică și puternică. Dar, în mod neașteptat, se regăsesc pe traseul unei Godzilla înfuriate, care provoacă o zonă de distrugere pe tot globul. Ciocnirea dintre cei doi titani – instigată de forțe nevăzute – este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului, potrivit sinopsisului furnizat Apropo de distribuitori.

Filmul îl are în rolurile principale pe Alexander Skarsgård („Micile minciuni mari”, „Fata micului toboșar”), Millie Bobby Brown („Stranger Things”), Rebecca Hall („Christine”, „Profesorul Marston și femeile minunate”), Brian Tyree Henry („Joker”, „Spider-Man: In the Spider-Verse”), Shun Oguri („Weathering with You”), Eiza González („Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Julian Dennison („Deadpool 2″ ), cu Kyle Chandler („Godzilla: King of the Monsters”) și Demián Bichir („The Nun”, „The Hateful Eight”).

Scenariul a fost scris de Eric Pearson („Thor: Ragnarok”) și Max Borenstein („Godzilla: King of the Monsters”, „Kong: Skull Island”).

În România filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

CITEȘTE ȘI:

CITEȘTE ȘI: „Avatar” redevine lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, după o relansare în China

“Wonder Woman 1984”, record de încasări în pandemie. „Wonder Woman 3”, confirmat

„Jurassic World”, filmul care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în timp record

Foto: Vertical Entertainment